ماهی سد رییسعلی دلواری، 4 ماه دیگر در سفره بوشهری‌ه

ساخت وبلاگ

خلیج فارس: اخیرا با حضور رییس سازمان شیلات ایران، اولین طرح پرورش ماهی در قفس استان بوشهر که در سد رئیسعلی دلواری شبانکاره فعال گردیده، وارد مدار تولید شد.

به گزارش «خلیج فارس»؛ در همین خصوص رییس هیات مدیره گروه صنعتی پلیمر بوشهر که سرمایه گذار این پروژه می باشد، در نشستی خبری گفت: این پروژه سه فاز شامل پرورش ماهی، عمل آوری و برداشت است که اینک فاز نخست یعنی پرورش اجرایی گردیده است.

فقط 22 میلیارد تومان از تعهد صندوق توسعه ملی محقق شد

عبدالزهراء وطن‌دوست با بیان اینکه در صورت فعال شدن همه فازهای این پروژه امکان اشتغال 400 نفر فراهم خواهد شد، ادامه داد: ما هم تمایل داشتیم هر سه فاز را با همدیگر شروع کنیم، ولی بانک مربوطه معتقد بود فاز به فاز پیش برویم.

وطن‌دوست با بیان اینکه طرح پرورش ماهی در قفس استان بوشهر نیازمند 92.5 میلیارد تومان است، اظهار داشت: این طرح با درخواست شخص وزیر جهادکشاورزی و مدیر شیلات ایران از سال 93 مطالعاتش شروع شد که در این بین صندوق توسعه ملی قریب 76 میلیارد تومان متعهد گردید و در اختیار بانک کشاورزی قرار داد، اما تاکنون 20 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

وی افزود: سهم آورده اجرای طرح پرورش ماهی در قفس سد رئیسعلی دلواری 22 میلیارد تومان بوده که تامین شد.

رییس هیات مدیره گروه صنعتی پلیمر استان بوشهر درباره زمان برداشت ماهی از سد رئیسعلی دلواری گفت: ظرفیت این طرح تا 10 هزار تن است که برای برداشت نیازمند تجهیزات مربوطه می باشیم و در شرف نهایی شدن قرارداد و ورود به کشور است.

ماهی های سد رئیسعلی دلواری 4 ماه دیگر در بازار

وی ادامه داد: گونه ماهی هایی که پرورش داده می شود فعلا نخستین سی‌باس است که قابلیت تولید در آب شیرین و شور دارد و تا 4 ماه دیگر وارد بازار می‌شود.

وی اولویت بازار ماهی در قفس استان بوشهر را بازار داخلی دانست و گفت: معمولا هرکیلو ماهی که با آب شیرین تولید می شود بین 14 تا 15 هزارتومان است.

وطن دوست خاطرنشان کرد: متناسب با بازار میزان ظرفیت تولید قابل افزایش است و بازار صادراتی موردنظر ما نیز روسیه، چین و کشورهای اطراف می باشد.

فازهای بعدی این طرح شروع می شود

رییس هیات مدیره گروه صنعتی پلیمر بوشهر با بیان اینکه تولید مولد، عمل‌آوری و صادرات از دیگر مراحل پرورش ماهی در قفس سد رئیسعلی است تصریح کرد: فاز نخست که پرورش ماهی است شروع شده و اولویت نیز با اشتغال جوانان منطقه شبانکاره است که 20 نفر مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه با وجود سابقه سرمایه گذاری و داشتن کارخانه در عراق، لبنان و ایران جوانانی به پشتکار و جدیت شبانکاره ای ها در پروژه سد رئیسعلی دلواری ندیده ام، گفت: با حضور تکنسین های خارجی برای شروع پروژه، جوانانی که استخدام شدند به سرعت آموزش ها را فرا گرفته و اکنون به تکنسین مبدل شده اند.

به گفته سرمایه گذار، با بهره‌برداری کامل از سه زنجیره طرح پرورش ماهی در قفس، تا 400 نفر به صورت مستقیم مشغول بکار می‌شوند که در حاشیه آن شغل‌های دیگر ایجاد می‌شود.

گلایه مندم، اما هیچگاه ناامید نمی شوم

وی مهمترین مشکل سرمایه گذاری در کشور را بروکراسی دستگاه‌های اجرایی و تصویب و پرداخت تسهیلات اعتباری تصریح کرد: طرحی که در وزارتخانه مربوطه تصویب می‌شود، در دستگاه دیگر مورد قبول واقع نمی‌شود و این کندی و بروکراسی، طرحی که باید در مدت کوتاهی به مرحله اجراء برسد با چند سال تاخیر عملیاتی می‌شود.

وطن دوست با تاکید بر همکاری بیشتر بانک‌ها در اجرای مراحل دیگر این طرح گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده 20 میلیارد تومان از تسهیلات یاد شده هفته آینده پرداخت می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: با همه موانعی که وجود دارد، هیچگاه ناامید نمی شود، اما انتظار می رود در پروژه هایی که چشم انداز روشنی برای اشتغال منطقه و امنیت غذایی ایجاد می کند، همکاری بیشتری از سوی دستگاهها و بانک ها صورت بگیرد.

اتحادیه اغذیه فروشان و هتل داران بوشهر...
ما را در سایت اتحادیه اغذیه فروشان و هتل داران بوشهر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ethotels64a بازدید : 60 تاريخ : سه شنبه 10 مرداد 1396 ساعت: 17:22