سه خبر بهداشتی از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

ساخت وبلاگ

خلیج فارس:  مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت:2دستگاه کامیون حامل 25 تن کود مرغی فله و غیربهداشتی در این شهرستان توقیف شد.

به گزارش«خلیج فارس» روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ علی باغبانی اعلام کرد: انباشت و استفاده از کودهای مرغی فله غیربهداشتی در زمین‌های زراعی باعث انتشار بوی نامطبوع، رشد و نمو مگس، انتقال عوامل بیماری‌ زا و ایجاد آلودگی‌های زیست‌ محیطی می شود.

وی تصریح کرد: براساس مصوبه کارگروه ویژه شورای سلامت شهرستان دشتی حمل‌ و نقل و استفاده از کود مرغی خلاف و باید از کودهای جایگزین همچون کودهای حیوانی و کمپوست استفاده شود.

مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه با متخلفان برخورد قانونی می شود.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز گفت: یک هزار و 300 لیتر مواد لبنی شامل انواع دوغ، شیر و پنیر فاسد و تاریخ گذشته در این شهرستان کشف و پس ازهماهنگی با دادستان شهرستان با حضور نماینده دادستانی معدوم‌ شد.

طیبه سبحانی افزود: حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه از هدفهای اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است.

وی اظهارکرد: مراکز عرضه لبنیات سنتی در صورتی مورد تایید و فعالیت آنها مجاز است که استانداردها و ضوابط بهداشتی وزارت بهداشت را رعایت کنند.

سبحانی گفت: افراد هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای بسته ‌بندی‌ها توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه بسته‌ بندی تاریخ‌ مصرف گذشته مراتب را به واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گزارش دهند تا برخورد جدی، قاطع و قانونی با واحدهای صنفی متخلف انجام شود.

وی تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف، شکایات خود را از طریق سامانه تلفنی 190 به این واحد اعلام کنند.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر نیز گفت: نمک‌های خوراکی صنعتی غیرمجاز به میزان 88 کیلوگرم با مارکهای تجاری دراین شهرستان جمع‌آوری شد.

حسن فخرایی افزود: این نمکها به لحاظ تخلفهای بهداشتی، بالا بودن ناخالصی وغیرقابل مصرف تشخیص داده شد که همه آنها جمع آوری و معدوم شد.

وی تصریح کرد:باتوجه به ارتقای سطح سلامت و تغییر شیوه تغذیه‌ای دسترسی به مواد غذایی سالم و بهداشتی ضروری است.

فخرایی اظهار کرد: مصرف نمک‌های خوراکی درآماده‌سازی غذاهای عرضه‌ شده دررستوران‌ها، غذا فروشی‌ها و منازل و اهمیت و نقش تغذیه‌ای در رژیم غذایی، باید به ‌طور ویژه کیفیت و فرآیند مصرف آن کنترل و نظارت شود.

وی بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط به‌ طور مستمر مراکز عرضه‌ کننده مواد غذایی را نظارت و اقلام مواد غذایی به‌ ویژه نمک‌های خوراکی را بازبینی و در صورت مشاهده تخلف، محصولات فاقد مشخصه بهداشتی را جمع‌آوری و امحاء می‌ کنند و با متخلفان طبق قانون ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برخورد می شود.

اتحادیه اغذیه فروشان و هتل داران بوشهر...
ما را در سایت اتحادیه اغذیه فروشان و هتل داران بوشهر دنبال می کنید

برچسب : خبر,بهداشتی,دانشگاه,علوم,پزشکی,بوشهر, نویسنده : ethotels64a بازدید : 78 تاريخ : جمعه 27 مرداد 1396 ساعت: 7:30